Ervaren & Allround Zwolle  thumbnail

Ervaren & Allround Zwolle

Published Aug 01, 23
3 min read

Feestje Of Bruiloft

Ze willen eindeloos vergaderen en vragen rustig of een offerte voor de zestiende keer kan worden aangepast. Ook zijn er bruiden die het lastig vinden om de controle uit handen te geven. Dat kan heel ver gaan. bruiloft band dj. Ooit werd ik ingeschakeld door een schat van een bruid die al meer dan zestig trouwlocaties had bekeken en nóg niet kon kiezen.

Zo wilde ze bijvoorbeeld de kleur koraal terugzien als thema (dj voor bruiloft noord-brabant). Er waren bedrukte servetten in de goede tint, spuitbussen deodorant met precies die kleur dop, en ze had koraalroze jurken voor haar vriendinnen gekocht - bruiloft dj friesland. Ook zette ze op elk toilet een potje tampons met een strikje erom in de goede kleur - geen dj of band op bruiloft.

Ik zie haar nog arriveren op haar trouwdag. Ze had vijftien kratten decoratiespullen voor me neergezet, inclusief een plattegrond waar alles moest staan of hoe ver uit elkaar alles moest worden opgehangen ( dj & zanger ). Ik vind dat prima. Voor mij gaat het om het bruidspaar en hun geluk. Ik zorg ervoor dat het precies zo wordt zoals zij het in gedachten hebben.Daar doe je het stiekem ook voor, maar helaas is dat niet altijd zo. Het gebeurt me regelmatig dat ik maanden met een bruidspaar bezig ben en alle kastanjes voor ze uit het vuur haal en na de bruiloft helemaal niets hoor. Natuurlijk hoop je dat ze blij zijn en verwacht ik niets, maar een bloemetje, een aardig woord of een kaartje is een kleine moeite die er soms niet eens vanaf kan - goede bruiloft dj.

Ze vinden mijn moeite vanzelfsprekend. Zeker als zo’n stel dan vooraf hoog opgeeft over etiquette, krijgt zo’n dag achteraf toch een naar randje voor me - dj drive in show bruiloft. Totdat ik een paar dagen later op Bali land om voor 38 gasten een bruiloft te plannen en een compleet resort afhuur (bruiloft dj enschede). Als ik het overgelukkige bruidspaar op hun trouwdag dan een catamarantocht zie maken en ze later voor de Indische Oceaan zie tafelen in een zee van bloemen met de ondergaande zon op de achtergrond, weet ik weer precies waarvoor ik het allemaal doe.” Dit interview stond eerder in GOOSCH / CLASSY .

Bruiloft Dj Apeldoorn

Vuurwerk, glitters, de prins op het witte paard en, niet te vergeten, de witte duiven. Van een bruiloft een memorabel feest maken voor het bruidspaar en alle gasten? Dat vereist creativiteit en organisatietalent (wat kost een bruiloft dj). Heb jij het in je om een professionele weddingplanner te worden? Dan is de cursus Weddingplanner van NHA iets voor jou! Hoe word je een succesvol weddingplanner? De basis is creativiteit, alles kan! In de opleiding Weddingplanner leer je (dj zoeken bruiloft)...

Latest Posts

Dj Bruiloft Limburg Venlo

Published Sep 06, 23
8 min read

Afzetpaal Rood/wit

Published Aug 01, 23
10 min read

Ervaren & Allround Zwolle

Published Aug 01, 23
3 min read